Voorzitter

Het Steunpunt Bemiddelingskosten zoekt een nieuwe voorzitter. Het Steunpunt is eind 2014 opgericht als een stichting en helpt studenten gratis onterecht betaalde bemiddelingskosten terug te krijgen. De organisatie bestaat uit rechtenstudenten die inhoudelijk zaken behandelen en een bestuur die de marketing, begroting en het netwerk onderhoudt.

Ondanks dat de werkzaamheden van het Steunpunt juridisch van aard zijn, houdt de voorzitter zich met name bezig met meer organisatorische zaken. Als voorzitter houd je je bezig met het promoten van de organisatie, onderhoud je relaties met andere studentenorganisaties, de gemeente Groningen, advocatenkantoren en sponsors. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de pers en geef je leiding aan het bestuur en de rechtenstudenten.

Als voorzitter ben je ongeveer 10 uur per week bezig met het Steunpunt en doe je veel leidinggevende ervaring op bij een leuke, jonge en enthousiaste organisatie.

Spreekt de functie je aan en wil je graag wat meer informatie of kennismaken, dan kun je mailen naar Samim Madjidi via voorzitter@steunpuntbemiddelingskosten.nl.

Direct solliciteren kan door je motivatiebrief en CV op te sturen naar secretaris@steunpuntbemiddelingskosten.nl