Contactformulier

Vraag je onterecht betaalde bemiddelingskosten terug!

Onze medewerkers helpen je graag met gratis juridisch advies en het terugvorderen van je kosten. Onze dienst is geheel gratis en wordt ondersteund door de gemeente Groningen. Je ingevulde gegevens worden zorgvuldig bewaard en niet doorgespeeld aan derden. Wil je ons liever telefonisch spreken? Dat kan uiteraard ook, via 050 363 4675. Of kom langs op ons kantoor aan de Muurstraat nummer 16. We zijn geopend elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur en elke donderdag van 16.00 tot 18.00 uur.

Mededeling: Vanwege het coronavirus is langskomen momenteel niet mogelijk. Ook ons telefoonnummer is niet bereikbaar. Contact opnemen kan per e-mail of contactformulier.

Na het invullen van het onderstaand contactformulier nemen onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met je op of je inderdaad onterecht bemiddelingskosten hebt betaald, wat wij adviseren en hoe we jou kunnen helpen of dat we aanvullende informatie nodig hebben. Mocht het onze medewerkers niet lukken om je kosten terug te vorderen, dan kan de zaak overgedragen worden aan een huurrechtadvocaat voor een gereduceerd tarief. Uiteraard vragen wij hiervoor eerst je toestemming. Het kan zijn dat onze werkzaamheden niet tot terugbetaling van de bemiddelingskosten leiden en dat het starten van een procedure met de advocaat de enige optie is.

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn ook te vinden onder het contactformulier.