Onterechte kosten makelaars

Wij horen de laatste tijd berichten over makelaars die contant geld vragen aan studenten tijdens een bezichtiging. Ze vragen bijvoorbeeld 50 euro aan meerdere studenten die geïnteresseerd zijn, terwijl één student de kamer uiteindelijk mag huren. De rest is het geld kwijt en heeft geen mogelijkheid om het geld terug te krijgen, omdat er geen betalingsbewijs is. Makelaars die 50 euro contant aan je vragen, zonder dat je een betalingsbewijs krijgt, houden zich niet aan de NVM regels die gelden voor makelaars. Betaal nooit contant aan een makelaar als je geen betalingsbewijs of specificatie krijgt. De kans dat je geld betaalt zonder dat je er iets voor terug krijgt is erg groot what is the agile methodology. Probeer via je eigen netwerk, Kamernet of via een goede makelaar een kamer te vinden. Mocht je twijfelen of de kosten die je makelaar vraagt terecht zijn, schroom dan niet om ons om advies te vragen. Wij zijn bereikbaar op maandagen van 10.00 tot 12.00 en donderdagen van 16.00 tot 18.00 op 050 363 4675.